Servicii

CONSULTANTA IMOBILIARA

Oferim servicii specializate de consultanta imobiliara pe baza de comision, in reprezentare exclusiva, pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea unei proprietati imobiliare rezidentiale si includ, la cerere:
    -  analiza comparativa de piata (ACP) pentru estimarea celui mai probabil pret al proprietatii imobiliare;
    -  analiza pietei specifice a proprietatii;
    -  analiza celei mai bune utilizari (CMBU) a proprietatii construite sau a unui teren liber, utila pentru pozitionarea cat mai corecta a pretului solicitat.

Serviciile de consultanta pentru cumpararea unei proprietati imobiliare sunt oferite in reprezentare exclusiva si includ, la cerere, estimarea valorii de piata sau a valorii de investitie.

Comisioanele pentru serviciile de consultanta imobiliara se incaseaza numai dupa perfectarea contractelor de vanzare, cumparare sau inchiriere si sunt in cuantum de:
    -   intre 3% si 6% in cazul reprezentarii exclusive pentru vanzare sau cumparare;
    -  100% din prima luna de chirie (50% pentru proprietar si 50% pentru chirias).

SERVICII DE EVALUARE A PROPRIETATILOR IMOBILIARE

Oferim servicii de evaluare a proprietatilor imobiliare, in conformitate cu standardele specifice acestei activitati si cu deontologia profesionala, realizate de catre Vasluian Ruslan, evaluator autorizat, membru titular al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR), de profesie economist avand o experienta de 13 ani in domeniul tranzactiilor imobiliare.

Evaluarea este procesul de estimare al unui tip al valorii, pentru un anumit tip de proprietate, la o anumita data, proces ce impune rationamentul profesional al evaluatorului, concretizat intr-un inscris denumit raport de evaluare. Asadar, evaluarea este o estimare si nu un calcul exact printr-o formula matematica sau printr-o cuantificare precisa.

Evaluam urmatoarele tipuri de proprietati imobiliare in Bucuresti si zonele limitrofe:
    -  apartamente;
    -  case;
    -  terenuri;
    -  spatii comerciale stradale;
    -  hale industriale si depozite de dimensiuni mici;
    -  cladiri mici de birouri.

Evaluam proprietatile imobiliare pentru:
    -  stabilirea valorii impozabile a cladirilor;
    -  estimarea valorii de piata a unei proprietati imobiliare pentru informare (ex: transferul dreptului de proprietate);
    -  estimarea valorii de investitie a unei proprietati imobiliare pentru proprietarul acesteia sau un proprietar potential;
    -  estimarea chiriei de piata pentru care un drept asupra unei proprietati imobiliare ar putea fi inchiriat;
    -  analiza celei mai bune utilizari (CMBU) a proprietatii construite sau a unui teren liber, utila pentru pozitionarea cat mai corecta a pretului solicitat sau pentru a identifica cea mai profitabila utilizare pe care o poate avea proprietatea imobiliara.